2015-07-17 02:09:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Vegye úgy a dolgokat, ahogy adódnak

Napi horoszkóp július 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Legyen a mai nap a szerelemé, a páros együttlété. Ma egész biztosan szép estét tölthet el a kedvesével. Ha éppen társat keres, talán most találja meg az igazit. Mindenképpen boldog lesz ez a nap.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Reggel tele van energiával és bizakodással. Bár délutánra már kicsit kedvetlenebbé és fáradtabbá válik, mégis jól alakul ez a mai nap. A munka után a háztartási feladatokkal is könnyen végezhet, és este elégedetten térhet nyugovóra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mindennapi feladatainak ma hamar a végére ér, különösen, ha ügyesen kihasznál minden adódó lehetőséget. Este a legjobban egy beszélgetésnek örülhet, melyet egy bizalmas ismerősével folytathat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kerülje azokat az embereket, akik hajlamosak könnyen barátságtalanná válni. A mai bolygóállások szerint a barátaival sem lehet érzelmi biztonságban, még a legjobb kapcsolatokban is könnyen veszekedésre kerülhet sor.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygók segítik abban, hogy mindent elvégezzen, amit elvárnak öntől. A sikeres munkát csak a szerelem gátolhatná, de az estét úgyis a Vénusz uralja...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Be szeretné pótolni mindazt, amivel az utóbbi időben elmaradt. Sok ideje nincs, a nap hátralévő része kevésnek mutatkozik... Délután engedje el magát, és gondolatban tervezze meg a hétvége programját. Ha meghívást kap, fogadja el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma végrehajthatja az egyik tervét, sikerrel járhat, és ez magabiztosabbá teszi a fellépését. A Vénusz készül jegyet váltani, ennek hatására ön kedvesebb lesz másokkal, mint általában...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz a Skorpió jegyében áll, ez kisebb nyugtalanságot kelt. Kívülről nézve ebben az időben is jól boldogul, de a lelkében kavarognak az érzések, nem talál igazi nyugalomra. Este egy szép szerelmes filmmel elterelheti a gondolatait.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nem esik nehezére, hogy hosszadalmas munkákkal foglalkozzon, olyan feladatokkal, amelyeknek többször is neki kell futnia. Este vagy váratlan vendége érkezik, vagy ön lesz váratlan látogató. Szórakoztatóan ér véget a nap.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az a benyomása, hogy káosz veszi körül, és senki sem tudja, hogy merre induljon. Ez önt nem izgatja, de a többieket láthatóan zavarja. Ne akarja megtervezni az estét, vegye úgy a dolgokat, ahogyan adódnak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lehetőleg ne veszekedjen a főnökével, mert ezt előbb vagy utóbb a szemére fogják vetni. Kerülje az összeütközést a kedvesével és a barátaival is, legyen békés és barátságos. Lehet, hogy úgy érzi, valamit rosszul csinált, de ennek semmi alapja nincs.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne törődjön a rosszindulatú kollégákkal, hagyja maga mögött a rosszkedvet, és fókuszáljon a jól megérdemelt hétvégi pihenésre. Ha este csak nyugalmat szeretne, bátran mondjon nemet bármilyen meghívásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: